DIGITEMPEVO, NOVI HLADILNIKI Z MOŽNOSTJO OGREVANJA

07/09/2017
IRT 3000

DIGITEMPEVO, NOVI HLADILNIKI Z MOŽNOSTJO OGREVANJA

S serijo petih modelov, ki so na voljo v enojnih ali dvojnih izvedbah, so DigitempEvo - hladilniki z možnostjo ogrevanja, nova rešitev vodno hlajenih hladilnikov. Zasnovani so posebej za stroje za brizganje in pihanje plastike, saj te naprave oskrbujejo stroje z vodo s specifično temperaturo, tlakom in pretokom ter opravljajo dvojno funkcijo ogrevanja in hlajenja procesnega kroga. Delovno območje od 5 ° C do največ 90 ° C na krog, dela DigitempEvo modele idealne za vse tiste aplikacije, ki zahtevajo prilagodljivo upravljanje različnih temperaturnih zahtev za vsak obravnavan stroj.

Glavna značilnost Aquatech hladilnikov z možnostjo ogrevanja je njihov digitalni drsni kompresor, ki zagotavlja izjemno zmogljivost in hkrati ohranja zelo nizko porabo energije v primerjavi z drugimi enotami, ki so trenutno na trgu. Ta vrsta kompresorja ima to prednost, da lahko deluje neprekinjeno in lahko modulira hladilno zmogljivost od 20 do 100%. Rezultat je optimizirana poraba energije, ki se razlikuje glede na to, ali se zahteva hlajenje ali ogrevanje, omogoča pa tudi bolj natančen nadzor temperature brez nihanj, v primerjavi s kompresorji tradicionalnega tipa.

Poleg tega uporaba elektronskega ekspanzijskega ventila, ki je vključena v standardno konfiguracijo, in uporaba samo ene črpalke na vezje dodatno izboljša energetsko učinkovitost naprav DigitempEvo. 

 

Preberite članek objavite na IRT.