DIGITEMPEVO, NOVI HLADILNIKI Z MOŽNOSTJO OGREVANJA

07/09/2017
IRT 3000

DIGITEMPEVO, NOVI HLADILNIKI Z MOŽNOSTJO OGREVANJA

S serijo petih modelov, ki so na voljo v enojnih ali dvojnih izvedbah, so DigitempEvo - hladilniki z možnostjo ogrevanja, nova rešitev vodno hlajenih hladilnikov. Zasnovani so posebej za stroje za brizganje in pihanje plastike, saj te naprave oskrbujejo stroje z vodo s specifično temperaturo, tlakom in pretokom ter opravljajo dvojno funkcijo ogrevanja in hlajenja procesnega kroga. Delovno območje od 5 ° C do največ 90 ° C na krog, dela DigitempEvo modele idealne za vse tiste aplikacije, ki zahtevajo prilagodljivo upravljanje različnih temperaturnih zahtev za vsak obravnavan stroj.

Glavna značilnost Aquatech hladilnikov z možnostjo ogrevanja je njihov digitalni drsni kompresor, ki zagotavlja izjemno zmogljivost in hkrati ohranja zelo nizko porabo energije v primerjavi z drugimi enotami, ki so trenutno na trgu. Ta vrsta kompresorja ima to prednost, da lahko deluje neprekinjeno in lahko modulira hladilno zmogljivost od 20 do 100%. Rezultat je optimizirana poraba energije, ki se razlikuje glede na to, ali se zahteva hlajenje ali ogrevanje, omogoča pa tudi bolj natančen nadzor temperature brez nihanj, v primerjavi s kompresorji tradicionalnega tipa.

Poleg tega uporaba elektronskega ekspanzijskega ventila, ki je vključena v standardno konfiguracijo, in uporaba samo ene črpalke na vezje dodatno izboljša energetsko učinkovitost naprav DigitempEvo. 

 

Preberite članek objavite na IRT.

COVID-19 AGGIORNAMENTO

Messaggio del Presidente del Gruppo

23 Marzo 2020 S. Maria di Sala, Venice, Italy

Gentili Partner,
ritengo doveroso dare un aggiornamento a tutti i nostri Stakeholders sull’attuale operatività del Gruppo Piovan durante l’emergenza sanitaria causata dal COVID-19. Prima di tutto voglio rassicurarvi che ogni nostra scelta e futura attività avrà come primario scopo la salute e la sicurezza dei nostri Collaboratori e dei nostri Clienti nel rispetto delle normative emesse dai vari Governi ove operiamo.
Tutti i siti produttivi e le società service & sales del Gruppo sono operativi con continuità.

Continua a leggere×